Hoe verwijder ik mijn VPN-profiel?

Opmerking: Vanaf VyprVPN voor iOS versie 2.12 op iOS 9, u zijnniet langer vereist voor het installeren van het certificaat profiel,tenzij u probeert te verbinden met een persoonlijke VyprVPN Server. Gebruikers op iOS 8 moet nog steeds een profiel om gebruik van de app te installeren. Als u een profiel geïnstalleerd hebt,kunt u de volgende stappen om u te helpen bij het verwijderenvan het voor het oplossen van problemen.

1. Open Instellingen op uw iOS-apparaat.
  2. Klik op Algemeen.

Instellingen-Algemeen
  3. Klik op Profiel.

Instellingen-Algemeen-Profiel
  4. Hier ziet u alle configuratieprofielen geïnstalleerd op uw apparaat (het kunnen er meerdere zijn). Klik op die met de naam VyprVPN.

Instellingen-Algemeen-Profiel-VyprVPN
  5. Klik op Profiel verwijderen, Bevestig daarna dat u dit profiel wilt verwijderen door nogmaals te klikken op Verwijderen.

Profiel verwijderen Bevestig verwijderen

U hebt nu uw VPN-profiel i.v.m. VyprVPN gedesinstalleerd.