Hoe kunt u uw VPN-verbinding verbreken

Er zijn twee manieren om uw VPN-verbinding te beëindigen:

Optie 1

• Open de VyprVPN app
  • Klik op Verbinding Verbreken

Optie 2

• Veeg naar beneden om de aankondigingenlade te activeren
  • Tik op VyprVPN Notificatie
  • Klik op Verbinding Verbreken

Opmerking: Indien je de verbinding verbreekt met behulp van de aankondigingslade, zal de Android OS de gebruiker vragen te klikken op "Ik vertrouw deze toepassing" vooraleer een andere VPN-verbinding gecreëerd zal worden. Gelieve te tikken op Verbinding Verbreken in de VyprVPN app om te vermijden dat u gevraagd wordt te klikken op "Ik vertrouw deze toepassing" voordat een andere VPN-verbinding gecreëerd wordt. Het is aangeraden de VyprVPN app te gebruiken om de verbinding te verbreken.