Bekijk uw IP-adres

VyprVPN toont twee verschillende IP-adressen afhankelijk van het feit of je al dan niet verbonden bent met een VyprVPN-server. Wanneer je niet verbonden bent met VyprVPN, tonen de app en de 4x1 widget uw publiek IP-adres. Dit adres, dat je onderaan het scherm terugvindt, is het publiek IP-adres van je toestel en wordt niet door VyprVPN beschermd. Eens je je VPN-verbinding gemaakt hebt, zal de app je VyprVPN IP-adres tonen. Dit is het beveiligde IP-adres dat door de VyprVPN-server aan je VPN-verbinding gegeven wordt.