VyprVPN PPTP VPN Setup voor Synology NAS

Synology NAS (Netwerkgekoppelde Opslag (Network Attached Storage))-apparaten kunnen met VyprVPN worden verbonden met behulp van PPTP ofOpenVPN-protocollen. Om uw Synology NAS met behulp van PPTP te verbinden volgt u de volgende stappen.

Vetgedrukte dingen zijn dingen die je zal klikken of typen.

• Log in op het Synology apparaat.

• Klik op Configuratiescherm.

• Ga naar het Configuratiescherm en klik op het pictogram Netwerk onder Connectiviteit.

• In het venster Netwerk, klik op Netwerk Interface op de tabs bovenaan.

• Onder het tabblad Netwerk Interface, selecteer Creëer, en maak vervolgens een VPN-profiel aan.

• In het venster VPN-verbinding Methode selecteert u PPTP.

• In het venster Algemene instellingen, voert u de volgende informatie in:

Naam Profiel: een gemakkelijke, door uzelf te bedenken, te onthouden naam

Server Adres: De lijst van serveradressen hier bekijken.

Gebruikersnaam: uw Golden Frog log-in

Paswoord: uw Golden Frog paswoord

• De volgende instellingen in het venster Geavanceerd invoeren of selecteren:

• Authenticatie: MS Chap v2
    • Versleuteling: Maximale MPPE (128 bit)
    • Selecteer: Standaard gateway op extern netwerk gebruiken
    • Selecteer: Andere netwerkapparaten toestaan verbinding te maken via de internetverbinding van de Synology server
    • Selecteer: Opnieuw verbinden wanneer de VPN-verbinding wordt verbroken

Klik op Toepassen om de PPTP-netwerkinterface creëren.

• Selecteer het profiel dat u zojuist hebt aangemaakt (u kunt meer dan één profiel hebben, bijvoorbeeld voor elke locatie, maar u kunt er maar met één per keer verbonden zijn).Klik Verbinden.

1. Log in op het Synology apparaat.
2. Klik op Configuratiescherm.
3. Ga naar het Configuratiescherm en klik op het pictogram Netwerk onder Connectiviteit.
4. In het venster Netwerk, klik op Netwerk Interface op de tabs bovenaan.
5. Onder het tabblad Netwerk Interface, selecteer Creëer, en maak vervolgens een VPN-profiel aan.
6. In het venster VPN-verbinding Methode selecteert u PPTP.
7. In het venster Algemene instellingen, voert u de volgende informatie in:

Naam Profiel: een gemakkelijke, door uzelf te bedenken, te onthouden naam

Server Adres: De lijst van serveradressen hier bekijken.

Gebruikersnaam: uw Golden Frog log-in

Paswoord: uw Golden Frog paswoord

Authenticatie: MS Chap v28. De volgende instellingen in het venster Geavanceerd invoeren of selecteren:

• Versleuteling: Maximale MPPE (128 bit)
  • Selecteer: Standaard gateway op extern netwerk gebruiken
  • Selecteer: Andere netwerkapparaten toestaan verbinding te maken via de internetverbinding van de Synology server
  • Selecteer: Opnieuw verbinden wanneer de VPN-verbinding wordt verbroken

9. Klik op Toepassen om de PPTP-netwerkinterface creëren.
10. Selecteer het profiel dat u zojuist hebt aangemaakt (u kunt meer dan één profiel hebben, bijvoorbeeld voor elke locatie, maar u kunt er maar met één per keer verbonden zijn)
11. Klik Verbinden.