VyprVPN OpenVPN Setup voor Synology NAS

Synology NAS (Netwerkgekoppelde Opslag (Network Attached Storage))-apparaten kunnen aan VyprVPN worden verbonden met behulp van OpenVPN of PTPP-protocollen. Om uw Synology NAS met behulp van OpenVPN te verbinden volgt u de volgende stappen.

Vetgedrukte dingen zijn dingen die je zal klikken of typen.

Voor de installatie - download het OpenVPN-certificaat die nodig is voor deze protocol hier.

• Log in op het Synology apparaat.

• Klik op Configuratiescherm.

• Ga naar het Configuratiescherm en klik op het pictogram Netwerk onder Connectiviteit.

• In het venster Netwerk, klik op Netwerk Interface op de tabs bovenaan.

• Onder het tabblad Netwerk Interface, selecteer Creëer, en maak vervolgens een VPN-profiel aan.

• In het venster VPN-verbinding Methode selecteert u OpenVPN.

• In het venster Algemene instellingen, voert u de volgende informatie in:

Naam Profiel: een gemakkelijke, door uzelf te bedenken, te onthouden naam

Server Adres: de server-naam van uw keuze uit de onderstaande tabel

Gebruikersnaam: uw Golden Frog log-in

Paswoord: uw Golden Frog paswoord

Poort: 1194

Protocol: UDP

• Certificaat: blader naar het certificaat dat u eerder hebt gedownload en selecteer deze

• Selecteer de volgende mogelijkheden:

• Compressie voor de VPN-link inschakelen
    • Stuur al het client-verkeer door de VPN-server
    • Andere netwerkapparaten toestaan om verbinding te maken via de internetverbinding van Synology's server.
    • Opnieuw verbinding maken wanner de VPN-verbinding verbroken wordt

Klik op Toepassen om de OpenVPN-netwerkinterface creëren.

• Selecteer het profiel dat u zojuist hebt aangemaakt (u kunt meer dan één profiel hebben, bijvoorbeeld voor elke locatie, maar u kunt er maar met één per keer verbonden zijn). Klik Verbinden.

1. Log in op het Synology apparaat.
2. Klik op Configuratiescherm.
3. Ga naar het Configuratiescherm en klik op het pictogram Netwerk onder Connectiviteit.
4. In het venster Netwerk, klik op Netwerk Interface op de tabs bovenaan.
5. Onder het tabblad Netwerk Interface, selecteer Creëer, en maak vervolgens een VPN-profiel aan.
6. In het venster VPN-verbinding Methode selecteert u OpenVPN.
7. In het venster Algemene instellingen, voert u de volgende informatie in:

Naam Profiel: een gemakkelijke, door uzelf te bedenken, te onthouden naam

Server Adres: de server-naam van uw keuze uit de onderstaande tabel

Gebruikersnaam: uw Golden Frog log-in

Paswoord: uw Golden Frog paswoord

Poort: 1194

Protocol: UDP

Certificaat: blader naar het certificaat dat u eerder hebt gedownload en selecteer deze

VyprVPN ServerHostname
Los Angeles, CA us1.vpn.goldenfrog.com
Washington, DC us2.vpn.goldenfrog.com
Austin, TX us3.vpn.goldenfrog.com
Miami, FL us4.vpn.goldenfrog.com
New York City, NY us5.vpn.goldenfrog.com
Chicago, IL us6.vpn.goldenfrog.com
San Francisco, CA us7.vpn.goldenfrog.com
Seattle, WA us8.vpn.goldenfrog.com
Toronto ca1.vpn.goldenfrog.com
Amsterdam eu1.vpn.goldenfrog.com
Copenhagen dk1.vpn.goldenfrog.com
Stockholm se1.vpn.goldenfrog.com
Hong Kong hk1.vpn.goldenfrog.com
London uk1.vpn.goldenfrog.com
Paris fr1.vpn.goldenfrog.com
Frankfurt de1.vpn.goldenfrog.com
Zurich ch1.vpn.goldenfrog.com
Moscow ru1.vpn.goldenfrog.com
Luxembourg lu1.vpn.goldenfrog.com
Bucharest ro1.vpn.goldenfrog.com
Singapore sg1.vpn.goldenfrog.com
Dublin ie1.vpn.goldenfrog.com
Kuala Lumpur my1.vpn.goldenfrog.com
Rome it1.vpn.goldenfrog.com
Madrid es1.vpn.goldenfrog.com
Tokyo jp1.vpn.goldenfrog.com
Seoul kr1.vpn.goldenfrog.com
Oslo no1.vpn.goldenfrog.com
Istanbul tr1.vpn.goldenfrog.com
Helsinki fi1.vpn.goldenfrog.com
Warsaw pl1.vpn.goldenfrog.com
Lisbon pt1.vpn.goldenfrog.com
Prague cz1.vpn.goldenfrog.com
Vienna at1.vpn.goldenfrog.com
Brussels be1.vpn.goldenfrog.com
Vilnius lt1.vpn.goldenfrog.com
Sydney au1.vpn.goldenfrog.com
Melbourne au2.vpn.goldenfrog.com
Perth au3.vpn.goldenfrog.com
Jakarta id1.vpn.goldenfrog.com
Auckland nz1.vpn.goldenfrog.com
Hanoi vn1.vpn.goldenfrog.com
Bangkok th1.vpn.goldenfrog.com
Reykjavík is1.vpn.goldenfrog.com
Manila ph1.vpn.goldenfrog.com
São Paulo br1.vpn.goldenfrog.com
Mexico City mx1.vpn.goldenfrog.com
Bogotá co1.vpn.goldenfrog.com
Buenos Aires ar1.vpn.goldenfrog.com
Panama City pa1.vpn.goldenfrog.com
San José cr1.vpn.goldenfrog.com
Taipei tw1.vpn.goldenfrog.com

8. De volgende instellingen in het venster Geavanceerd invoeren of selecteren:

• Selecteer: Standaard gateway op extern netwerk gebruiken
  • Selecteer: Andere netwerkapparaten toestaan verbinding te maken via de internetverbinding van de Synology server
  • Selecteer: Opnieuw verbinden wanneer de VPN-verbinding wordt verbroken
  • Selecteer: Compressie voor de VPN-link inschakelen

9. Klik op Toepassen om de OpenVPN-netwerkinterface creëren.
10. Selecteer het profiel dat u zojuist hebt aangemaakt (u kunt meer dan één profiel hebben, bijvoorbeeld voor elke locatie, maar u kunt er maar met één per keer verbonden zijn)
11. Klik Verbinden.