VyprVPN router-app

1. Bekijk de hardware-eisen voor de VyprVPN Router App.

De laatste ondersteunde tomaat door Shibby bouwen voor de VyprVPN Router Appis versie 132. Als u een nieuwere build van tomaat knippert, zal u problemen ondervindt.

Zodra u de juiste firmware op uw router hebt geflitst, kunt u doorgaan naar stap 2.

2. Log in op de router firmware en klik op Tools.

3. Klik op System Commands in de sectie Tools.

4. Kopieer en plak de volgende tekst in het "Command" Box, afhankelijk van uw CPU-architectuur:

MIPS Routers:

eval `wget -q -O - http://www.goldenfrog.biz/downloads/vyprvpn/router/app/tomato/mipsel/install.sh`

Als u een foutbericht ontvangt, probeert u deze opdracht in plaats daarvan:

eval `wget -q -O - http://dl.succentric.com/downloads/vyprvpn/router/app/tomato/mipsel/install.sh`

ARM Routers

eval `wget -q -O - http://www.goldenfrog.biz/downloads/vyprvpn/router/app/tomato/arm/install.sh`

Als u een foutbericht ontvangt, probeert u deze opdracht in plaats daarvan:

eval `wget -q -O - http://dl.succentric.com/downloads/vyprvpn/router/app/tomato/arm/install-succentric.sh`

5. Klik op Execute.

6. Na het succesvolle installeren, vernieuw uw browservenster. Log in met uw Golden Frog gebruikersnaam en wachtwoord  en start met het gebruik van VyprVPN op uw router!