VyprVPN router-app

1. Bekijk de hardware-eisen voor de VyprVPN Router App.

Opmerking: De aanbevolen build-nummer voor de Tomato door Shibby installeren is 138. Bouwt nadat 138 in verlies van OpenVPN, en Chameleon functionaliteit resulteren zal en bouwt voordat 138 in een mislukte installatie en andere fouten resulteren kan. Er rekening mee dat MultiWAN bouwt, zoals 138, resulteren in een verlies van Per-apparaat VPN-functionaliteit waar de optie "Bypass VPN" zorgt ervoor dat het apparaat verbinding met Internet verliezen. Een bug is ingediend rechtstreeks met Shibby voor het probleem.

Zodra u de juiste firmware op uw router hebt geflitst, kunt u doorgaan naar stap 2.

2. Log in op de router firmware en klik op Tools.

3. Klik op System Commands in de sectie Tools.

4. Kopieer en plak de volgende tekst in het "Command" Box, afhankelijk van uw CPU-architectuur:

MIPS Routers:

eval `wget -q -O - http://www.goldenfrog.biz/downloads/vyprvpn/router/app/tomato/mipsel/install.sh`

Als u een foutbericht ontvangt, probeert u deze opdracht in plaats daarvan:

eval `wget -q -O - http://dl.succentric.com/downloads/vyprvpn/router/app/tomato/mipsel/install.sh`

ARM Routers

eval `wget -q -O - http://www.goldenfrog.biz/downloads/vyprvpn/router/app/tomato/arm/install.sh`

Als u een foutbericht ontvangt, probeert u deze opdracht in plaats daarvan:

eval `wget -q -O - http://dl.succentric.com/downloads/vyprvpn/router/app/tomato/arm/install-succentric.sh`

5. Klik op Execute.

6. Na het succesvolle installeren, vernieuw uw browservenster. Log in met uw Golden Frog gebruikersnaam en wachtwoord  en start met het gebruik van VyprVPN op uw router!