Waarom kan ik niet inloggen op mijn Golden Frog account?

Uw Golden Frog gebruikersnaam is het e-mail adres dat u gebruikte toen u zich voor een  Golden Frog account hebt ingeschreven.
Uw gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord zijn beide hoofdlettergevoelig; zorg er voor dat u uw gebruikersnaam invoert met dezelfde hoofdletters en kleine letters die u hebt gebruikt bij uw inschrijving.

U kunt hier toegang krijgen tot de wachtwoord reset-functie.

Na het wijzigen van uw wachtwoord, kunt u het nieuwe wachtwoord testen door hier in te loggen op het configuratiescherm.