Waarom kan ik niet inloggen op mijn Golden Frog account?

Het Golden Frog bedieningspaneel is het gebied van onze website waar u uw account kunt beheren. Als u niet kunt inloggen op het control panel, is het doorgaans te wijten aan problemen van de referentie.

Houd er rekening mee dat uw Golden Frog gebruikersnaam het e-mailadres dat u hebt gebruikt is toen u zich voor een account met gouden kikker aanmeldde. Uw gebruikersnaam (emailadres) en wachtwoord zijn hoofdletter gevoelig; Zorg ervoor dat u uw gebruikersnaam met de hetzelfde kapitaal en de kleine letters die u gebruikte toen u zich aanmeldde invoert.

U kunt hier toegang krijgen tot de wachtwoord reset-functie.

Na het wijzigen van uw wachtwoord, kunt u het nieuwe wachtwoord testen door hier in te loggen op het configuratiescherm.