Wat is Verbinding Per App?

De Verbinding per App instelling stelt u in staat om te kiezen welke apps automatisch verbinding maken met VyprVPN. Ook kunt u hier kiezen welke apps de VPN-verbinding moet omzeilen.

Deze functie is momenteel beschikbaar via de Android VyprVPN app uit de Google Play Store.

Hoe kan ik de Verbinding per App inschakelen?
In de Android app, selecteer Menu (drie puntjes in de rechterbovenhoek) en selecteer Instellingen, kies vervolgens Verbinding Per App.
U kunt vervolgens de instellingen voor Verbinding Per App configureren door apps te kiezen.

Wat is de "Standaard"-instelling?
Dit wordt gekenmerkt door een standaard voor elke toepassing, tenzij een andere instelling is gekozen. Wanneer er verbinding is gemaakt met VyprVPN, zal de app lopen via de VPN.

Wat is de "Automatisch Verbinden"-instelling?
Als u een app hebt ingesteld op Automatisch Verbinden, leidt dit ertoe wanneer u een app opstart, dat VyprVPN verbinding maakt met de door uw gekozen server locatie.
De verbinding blijft actief totdat u de verbinding met de VyprVPN-app verbreekt.

Wat is de "Omzeil VPN"-instelling?
De instelling Omzeil VPN zorgt er voor ​​dat een app verbinding maakt via uw eigen internetverbinding, in plaats van de VyprVPN-verbinding te gebruiken (gewoonlijk split-tunneling genoemd).
Normaal gesproken kiest u voor deze instelling voor apps wanneer u de VyprVPN-verbinding niet wilt gebruiken, zoals bijvoorbeeld bij e-mail apps.
Momenteel is de functie "Omzeil VPN" alleen beschikbaar voor Android Lollipop gebruikers, andere versies zijn gepland op een later tijdstip.

Zijn er apps die problemen hebben met de Verbinding Per App instelling?
Apps die op de achtergrond processen hebben lopen, zoals Chrome en Facebook, zullen voortdurend de Verbinding Per App opnieuw opstarten.
Dit leidt niet tot problemen met de app zelf, maar kan afhankelijk van het gebruik, leiden tot ongewenste VPN-verbindingen.