Waarom krijg ik 'Error 6026'?

Dit is een foutmelding die typisch is voor OpenVPN en Chameleon protocollen.
Dit gebeurt bij VyprVPN-apps voor Windows en Mac wanneer u de poort selectie hebt ingesteld op "Automatisch" en een verbinding niet tot stand kan worden gebracht op de poorten die de app heeft geprobeerd.
Als de "Automatisch"-poort instelling is ingeschakeld, zal de app proberen om een ​​verbinding op een aantal van de beschikbare poorten te maken, waarbij het gaat van de ene naar de volgende als er geen verbinding kan worden gemaakt.
Na enkele pogingen te hebben gedaan, zal het stoppen met proberen en mislukt het tot stand brengen van de verbinding, u ontvangt vervolgens deze foutmelding.

Probeer de volgende handelingen om deze fout op te lossen:

1. Selecteer de optie "Handmatig" poort instellen en stel de poort in op een locatie binnen uw netwerk waarvan u weet dat deze open staat.
 Als u niet zeker weet welke poorten geopend zijn, probeer dan 1194 voor 160-bits OpenVPN en 443 voor 256-bits  OpenVPN en Chameleon.
Dit zijn de standaard poorten voor deze protocollen.

2. Schakel tijdelijk uw anti-virus en firewall-programma's uit.
Sommige van deze programma's kunnen de toegang tot bepaalde poorten blokkeren.

3. Start uw computer opnieuw op en ververs het lokale netwerk.

U kunt deze methode gebruiken om uw netwerk te vernieuwen (wanneer u toegang hebt):
1. Trek de stroomkabel uit de modem en router
2. Wacht 30 seconden en sluit de modem aan
3. Wacht 30 seconden en sluit de router aan
4. Wacht 30 seconden, het netwerk is nu ververst.

Probeer vervolgens om opnieuw verbinding te maken.
Als u nog steeds Error 6026 ziet wanneer u verbinding probeert te maken, neem dan contact op met ondersteuning.