Kenmerken van de VyprVPN Router App

• ARM en MIPS ondersteuning voor Tomato by Shibby. Zie de vereisten voor de hardware voor meer informatie.
  • Ondersteunde protocollen - Chameleon™ - 256 bit encriptie; OpenVPN - 256-bit Encryptie; OpenVPN - 160-bit Encryptie; PPTP - 128-bit Encryptie
  • Verbindt u met elke server in Golden Frog's netwerk van wereldwijde servers
  • "Per Device VPN" - voor elk apparaat in uw netwerk, kies of het apparaat  "VPN Required", "VPN Preferred" of "Bypass VPN." is
  • Herverbindt automatisch en mogelijkheid om de herconnect pogingen in te stellen.
  • Bijwerken binnen de app na de eerste installatie en binnen de app inlogwijzigingen.
  • Ondersteuning binnen de app en op in verbindingslogs