Wat is fout 6023?

De fout 6023 voor OpenVPN en Chameleon verbindingen kan optreden wanneer de VyprVPN TAP adapter wordt geïnitialiseerd, maar niet in slaagt om routing configuraties accepteren.

Als de verbinding mislukt als gevolg van een fout 6023, probeer  opnieuw aan te sluiten. In de meeste gevallen zal een paar keer verbinding proberen te maken een succesvolle verbinding tot stand brengen en het de fout oplossen.

Als u de fout constant blijft na het herhaaldelijk verbinden, kijk dan hier voor de VyprVPN TAP adapter probleemoplossingen, of neem contact op ondersteuning via de app door via Menu (tandwielpictogram)> Help> Contact opnemen met ondersteuning (voeg toepassing logs bij met uw verzoek).