VyprVPN L2TP/IPSec VPN Instelling voor Windows 10

Om een vereiste registerinstelling toe te voegen:

1. Druk op de Windows toets en tegelijkertijd op R om dit uit te voeren.

2. Tik in regedit en klik OK. Klik ja indien gevraagd wordt of je de app toelaat wijzigingen op je PC aan te brengen.

3. Zoek in het linkerdeelvenster en klik op de map: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\PolicyAgent

4. Klik op het menu bewerken en beweeg je cursor over Nieuw. Klik op  DWORD. Een nieuwe register zal verschijnen in het rechterdeelvenster, met de naam nieuwe waarde #1.

5. Hernoem dit bestand: AssumeUDPEncapsulationContextOnSendRule (dit is hoofdlettergevoelig en bevat geen spaties) en tik op ENTER.

6. Klik met de rechtermuisknop op AssumeUDPEncapsulationContextOnSendRule, en klik dan op wijzigen.

7. Tik 2 in in het vak Waardegegevens, en klik op OK

8. Start de computer opnieuw op.

Om het Golden Frog certificaat te configureren:

Installatie van het  Golden Frog certificaat vereist administratieve privileges op je computer.a

1. Download het certificaat en sla het op.

2. Druk op de Windows toets en tergelijkertijd op de R toets om dit uit te voeren.

3.Tik in: mmc en klik OK. Klik ja indien er gevraagd wordt of je de app toelaat wijzigingen op je PC aan te brengen.

4. Klik het bestandsmenu en klik dan op de module toevoegen/verwijderen

5. Dubbelklik in de modulelijst aan de linkerzijde op certificaten.

6. In het pop-up venster, selecteer je computeraccount, en klik je op volgende en daarna op voltooien.

7. Klik op OK om het modulevenster te sluiten.

8.In het middelste deelvenster van het consolevenster, dubbelklik je op certificaten (lokale Computer).

9. Dubbelklik op persoonlijk.

10. Klik met de rechtermuisknop in het middelste deelvenster, beweeg de cursor over alle taken, en klik op importeren...

11. Klik op volgende en vervolgens bladeren...

12. Lokaliseer het eerder gedownload bestand goldenfrog-client .p12 en klik op openen. Als je het bestand niet ziet, zoek dan het bestand in de keuzelijst naast het veld bestandsnaam en kies alle bestanden.

13. Klik volgende.

14. Tik goldenfrog in het veld voor het paswoord en klik dan op volgende.

15. Kies automatisch selecteren in het certificaatarchief op basis van het type certificaat, klik op volgende, en vervolgens op voltooien.

16. Sluit het Console1 venster.

17. Klik op ja om de Console1 instellingen te bewaren.

18. De standaardnaam is prima, klikt opnieuw op bewaren.

Om de  L2TP/IPsec connectie te configureren:

1. Klik op het startmenu.

2. Klik op instellingen.

3. Klik op netwerk & internet in het menu instellingen.

4. Selecteer VPN aan de linkerzijde van het venster.

5. Klik op een VPN verbinding toevoegen.

6. Vul de instellingen in in het vak hieronder.

VPN aanbieder: Windows (ingebouwd)
Naam verbinding: VyprVPN
Naam server of adres: zie lijst met servers
VPN type: Layer 2 Tunneling Protocol met IPsec (L2TP/IPsec)
Type info voor intekening: gebruikersnaam en paswoord.
Gebruikersnaam (optioneel): Je Golden Frog email adres
Paswoord (optioneel): JeGolden Frog paswoord.
Onthou mijn login info: gecontroleerd.

7. Klik op bewaren.

8. Je zal nu te verbinding kunnen zien in het venster Netwerk & Internet.

9. Klik op netwerk en delen onder de  verwante instellingen

10. In het netwerkcentrum, klik je op wijzig de adapter instellingen aan de linkerkant van het venster.

11. Klik met de rechtermuisknop op  VyprVPN en kies eigenschappen.

12. Navigeer naar het tabblad beveiliging en voor data codering selecteer je: versleuteling met maximale sterkte (verbinding verbreken als server afwijst). Klik op OK.

13. Sluit het venster netwerk deelcentrum en je zal jezelf terugvinden in het VPN gedeelte van het netwerk en Internet.

Hoe verbinden:

1. Klik op het startmenu.

2. Klik op instellingen.

3. Klik op netwerk & internet in het menu instellingen.

4. Selecteer VPN aan de linkerzijde van het venster.

5. Klik op VyprVPN en dan klik je op de toets verbinden.

6. Je bent nu verbonden met VyprVPN! Klik op elk ogenblik op verbinding verbreken in het venster om de service te beëindigen.