Hoe krijgt u toegang tot VyprVPN Beta voor Android?

Vanaf versie 2.10 is de VyprVPN voor Android Beta-app verwijderd van Google Play.

Om toegang te krijgen tot onze Android Beta-applicatie hebben we hier een Google+ Community-pagina gemaakt:

https://plus.google.com/communities/100244306817130910955

We hebben dit gedaan om betere klantfeedback te verkrijgen over de Beta-release en om deel te nemen aan discussies rond suggesties om VyprVPN-functies en wijzigingen verder te verbeteren. Als u lid wordt van onze nieuwe Google Community-pagina heeft u toegang tot de Beta-versies van VyprVPN voor Android. VyprVPN zal u automatisch op de hoogte stellen als er een Beta-versie beschikbaar is, zodat u de nieuwste functies kunt testen zonder dat u een aparte app hoeft te installeren.

Als u deel uitmaakt van de Community kunt u directe feedback geven aan ons productteam en medegebruikers van VyprVPN Beta. Als u een bijdrage wilt leveren aan de VyprVPN Beta community, dan moedigen we u aan om het eens te gaan bekijken!

1. Klik op de ‘Lid worden’ knop onder VyprVPN For Android Beta. Als dit succesvol is, zullen meer community-opties verschijnen.
  2. Onder de kop “Over de community” zult u een link zien voor 'Toegang tot de VyprVPN voor Android Beta app'
  3. Deze zal een pagina oproepen met een knop 'Word een tester' en als dit succesvol is, zult u vervolgens “U bent nu een tester” zien
  4. Tenslotte klikt u op de onderstaande 'Download de VyprVPN gratis, veilige VPN-app op Google Play' link en installeert u de beta-applicatie.

Deze is voor alle VyprVPN-accountniveaus beschikbaar. Alle feedback over de app moet gericht zijn aan de VyprVPN for Android Beta Google+ Community

(https://plus.google.com/communities/100244306817130910955)

Als u VyprVPN Beta voor Mac of Windows gebruikt, kunt u ook voor deze Beta-releases kiezen in de Instellingen/Voorkeuren sectie van de app.