Start uw apparaat opnieuw op

Als u momenteel Android 5.0 heeft is het mogelijk dat de volgende foutmelding optreedt na het installeren van VyprVPN versie 2.14.0.6111 of nieuwer. Deze foutmelding geeft aan dat het apparaat opnieuw moet worden opgestart om VPN-permissies toe te kunnen staan.

Deze foutmelding verschijnt wanneer u voor het eerst probeert te verbinden, of Content Blocking of Kill Switch inschakelt.

Zo lost u deze fout op:

1. Houd de aan/uitknop op uw apparaat ingedrukt
  2. Tik op 'Opnieuw opstarten'
  3. Nadat het apparaat weer is opgestart kunt u VyprVPN openen en verbinden!