Wat is Anonabox?

Anonabox is een op privacy gerichte router die de gebruiker ervan verbindt via TOR of VPN vanuit van de firmware van door de router gelokaliseerde configuraties. De router wordt aangedreven door aangepaste OpenWRT firmware, en bevat een eenvoudige configuratie die gemaakt is in samenwerking met diensten zoals VyprVPN en TOR. Wanneer Anonabox met VyprVPN is verbonden, kan het je locatie versleutelen, je activiteiten, en op sommige locaties kan het je zelfs toegang geven tot sites die zijn gecensureerd of geblokkeerd.

Momenteel biedt Anonabox vier verschillende routers met verschillende ondersteunde functies. Voor klanten van VyprVPN is de aankoop van Pro of Tunneler echter vereist. (https://www.anonabox.com/shop.html)

Bezoek voor meer informatie en FAQs over Anonabox: https://www.anonabox.com/faq.html