Kan ik de optie "VPN Client" in QNAP gebruiken terwijl ik de VyprVPN app gebruik?

Wij raden niet met behulp van zowel een handmatige verbinding met behulp van de instellingen van de VPN-Client en de VyprVPN app voor QNAP. Hierdoor zal resulteren in onvoorspelbare verbinding gedrag.

Het is raadzaam om met behulp van de VyprVPN app voor QNAP in plaats van het handmatige installatie, vanwege het gebruiksgemak en gebruikersvriendelijke interface.