Automatische verlenging uitschakelen bij iTunes-abonnementen

Als u bent geabonneerd op VyprVPN via een iOS-apparaat en iTunes als uw betaalmethode hebt geselecteerd, is uw account reeds ingesteld om automatisch te verlengen aan het eindige van uw huidige betaalcyclus. Om automatisch verlengen in of uit te schakelen dient u de volgende handelingen te verrichten op uw iOS-apparaat. 

  1. Tik op uw apparaat op 'Instellingen'.
  2. Tik op 'iTunes & App Store'.
  3. Tik onder 'Abonnementen' op 'Beheren'

Vanaf hier, kunt u uw huidige abonnement en het einde van de huidige factureringscyclus bekijken, wijzigen van uw abonnementstype (maandelijks of jaarlijks), en of uitschakelen automatische verlenging.

Om Automatisch verlengen uit te schakelen tikt u op de optie en wordt de balk wit in plaats van groen, wat betekent 'Uit'. Om het weer in te schakelen tikt u opnieuw op Automatisch verlengen.

Zoals aangegeven in het screenshot, zal het uitschakelen van automatisch verlengen daadwerkelijk uw abonnement op VyprVPN stopzetten als de huidige betaaltermijn is verlopen. Als u op een later moment wilt verlengen, kunt u automatisch verlengen inschakelen op hetzelfde scherm.

U kunt er ook voor kiezen om automatisch verlengen in of uit te schakelen vanuit iTunes op uw Mac of computer: 

  1. Open iTunes
  2. Open het 'Account'-menu vanuit uw menubalk en selecteer 'Mijn accounts bekijken…'
  3. Voer uw iTunes-wachtwoord in en druk op enter
  4. Blader naar 'Instellingen' op de pagina met accountinformatie
  5. Vind 'Abonnementen' en klik op de link 'Beheren' rechts
  6. Selecteer 'VyprVPN' bij de genoemde abonnementen
  7. Zet 'Automatisch verlengen' uit

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk