Uw betaalgegevens bijwerken bij iTunes-abonnementen

Als u momenteel met iTunes betaalt voor uw VyprVPN-abonnement en uw abonnementsbetaling mislukt is, wordt u hier met het volgende vergrendelbericht voor gewaarschuwd aan het einde van uw huidige betaalcyclus. Dit gebeurt als u Automatisch verlengen uitgeschakeld hebt, of als de creditcard die is gekoppeld met uw iTunes-account niet langer actief of bijgewerkt is.

Om de service voort te zetten, tikt u op 'Oké' om de melding te sluiten en zet u de betaling voort via iTunes:

1. Ga naar deVyprVPN-instellingen () en tik op 'Account verlengen':

1. Vervolgens wordt u naar de pagina gestuurd waarop u uw abonnementstype kunt selecteren (per maand of per jaar).
  1. Zodra u uw abonnement hebt geselecteerd wordt uw betaling verwerkt en uw account ontgrendeld.

Of u klikt op 'Bijwerken' om naar het Golden Frog Bedieningspaneel te gaan en voegt hier betaalgegevens aan toe (zoals hier uitgelegd).

• Opmerking: als u uw betaalgegevens bijwerkt in het Golden Frog Bedieningspaneel zorg dan dat u automatisch verlengen uitschakelt met behulp van de instructies hier

Klik hier om te lezen hoe u automatisch verlengen inschakelt of klik hier om te lezen hoe u de lengte van uw abonnementstermijn wijzigt om toekomstige betaalproblemen te voorkomen.