Waar vind ik de OpenVPN bestanden?

Als u wenst te gebruiken van een derde-partij OpenVPN klant, in plaats van de VyprVPN app - kunt u de bestanden van de OpenVPN op de onderstaande link downloaden. Zodra gedownload, gewoon de gewenste .ovpn-bestand importeren in de clientsoftware van de OpenVPN van uw keuze en sluit. De download bevat zowel 160-bits en 256-bits configuraties.

Terwijl u vrij om te gebruiken een OpenVPN client die .ovpn bestanden bent ondersteunt, raden wij met behulp van onze VyprVPN apps, zoals zij voor de meest optimale ervaring voor onze service zorgt. Als u uw OpenVPN-clientsoftware configureren hulp nodig, we bieden beperkte ondersteuning, maar tutorials op onze sectie van de handmatige installatie.