Hoe verander ik mijn plan?

Als u uw account wilt upgraden, downgraden of opzeggen, gaat u naar het tabblad Account in het bedieningspaneel te vinden op:

https://www.goldenfrog.com/nl/login

Nadat u bent ingelogd met uw gebruikersnaam en wachtwoord, gaat u naar het tabblad Account aan de linkerkant. Om het niveau van uw account te upgraden of downgraden, klikt u op Wijzigingsplan onder de dienst die u wilt wijzigen. Volg de stappen die u aan het voltooien van de wijziging van uw plan gepresenteerd.