VyprVPN PPTP VPN-Setup voor OS X 10.5-10,7

Klik op de Apple en dan op Systeemvoorkeuren.

Klik op 'Netwerk' onder 'Internet' & 'Draadloos'

Klik + (het plus icoontje)

Selecteer VPN voor de interface, PPTP voor het VPN Type, en toets Enter VyprVPN voor de Service Name. Klik Maken.

Kies de nieuw aangemaakte VyprVPN verbinding.

Voer een van de namen van de gastheer van VyprVPN serverlijst in het Serveradresveld

Type uw Golden Frog Inlognaam (e-mail adres) in het Account naam veld.

Klik op Verificatie-instellingen en voer je Golden Frog-wachtwoord in het veld 'Wachtwoord' in en klik dan op OK

Klik op Geavanceerd, vink Stuur alle verkeer via de VPN-verbinding aan, klik op OK.

Klik op Toepassen.

Klik op de nieuwe VPN-pictogram op de menubalk. Klik vervolgens op Verbinden.

Hoe te configureren

1. Open Netwerk Instellingen in System Preferences
    • Klik op de Apple dan Systeem Voorkeuren
    • Click Netwerk onder Internet & Draadloos
  2. Klik + (het plus icoontje)
  3. Selecteer VPN voor de interface, PPTP voor het VPN type en voer VyprVPN in voor de Dienstnaam
  4. Klik Creëer
  5. Kies de nieuw gecreëerde VyprVPN verbinding
  6. Voer een van de volgende namen in het veld Serveradres in.
  7. Typ uw Golden Frog Login (e-mail address) in het Rekening Naam veld
  8. Klik Authentificatie Instellingen en voer je Golden Frog Paswoord in in het paswoordveld, klik dan OK
  9. Klik Geavanceerd, vink Zend alle verkeer over VPN connection aan, klik dan OK
  10. Klik Toepassen

Hoe te verbinden

1. Klik het nieuwe VPN icootjen in de menu bar
  2. Klik op Verbind VyprVPN