VyprVPN OpenVPN setup voor DD-WRT

Flash uw router, voorafgaand aan het configureren van deze installatie, met de meest recente DD-WRT-versie die OpenVPN ondersteunt. U kunt uw router en de bijpassende versie vinden in de DD-WRT-database: http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database

Wij bieden geen hulp bij het flashen van routers. Als u hulp nodig hebt, raadpleeg dan de DD-WRT-forums of de  DD-WRT-wiki-pagina van het merk en model van uw router. Forums: http://www.dd-wrt.com/phpBB2/

Let op: We bieden beperkte ondersteuning voor deze configuratie vanwege de vele variabelen die kunnen leiden tot problemen met de verbinding of de kwaliteit daarvan. Deze firmware is open-source en heeft vele versies en een groeiende lijst ondersteunde hardware. Wij kunnen niet garant staan voor de VyprVPN-prestaties of -functionaliteit op uw router.

Deze instructies gebruiken OpenVPN 256-bits versleuteling.

Vetgedrukte items zijn dingen waar u op klikt of die u bewerkt.

1. Maak verbinding met uw router via een ethernet-kabel en navigeer naar de firmware. Hiervoor opent uw een browser en gaat u naar http://192.168.1.1/

2. Ga naar het tabblad Instellingen en klik op het sub-tabblad Basisinstellingen.

3. Vul in het gedeelte Serverinstellingen netwerkadres (DHCP) bij Statische DNS 1 en Statische DNS 2 uw gewenste DNS-servers in. Let op: VyprDNS is nog niet beschikbaar voor deze configuratie.

Aanbevolen adressen van DNS-servers:

Google DNS: 8.8.8.8 and 8.8.4.4
OpenDNS: 208.67.222.222 and 208.67.220.220

4. Klik op de knop Opslaan onderaan de pagina.

5. Ga naar het tabblad Diensten en daarna het sub-tabblad VPN.

6. Schakel de OpenVPN Client in.

7. Configureer de velden en opties als volgt:

Server IP/naam: Voer het gewenste adres van de VPN-server in het adresveld van Internet. Bekijk hier de adressen van de server.

Poort: 443

Apparaat tunnel: TUN

Protocol tunnel: UDP

Versleuteling Cypher: AES-256-CBC

AlgoritmeHash: SHA256

User Pass Authentication: Inschakelen

Gebruikersnaam: Uw e-mailadres van de Golden Frog

Wachtwoord: Uw wachtwoord van de Golden Frog

Geavanceerde opties: Inschakelen

TLS Cypher: Geen

LZOCompressie: Ja

NAT: Inschakelen

Firewall-bescherming: Inschakelen

Laat alle andere velden op hun standaard-instellingen.

8. Plak de volgende tekst in het vak Aanvullende config:

resolv-retry infinite
keepalive 10 60
nobind
persist-key
persist-tun
persist-remote-ip
verify-x509-name us4.vyprvpn.com name
verb 3
tls-cipher TLS-DHE-RSA-WITH-AES-256-CBC-SHA

Opmerking: Voor de “verify-x509-name”-regel, verander de voorbeeld-hostname van de server van us4.vyprvpn.com naar de gewenste hostname van de server. Het moet overeenkomen met wat u hebt ingevoerd in het Server IP/naam-veld voor de client-opties.

9. Plak de tekst uit het volgende bestandin het CA Cert-vakje: CA Cert

10. Klik onderaan de pagina op de knop Opslaan.
11. Ga naar het tabblad Administratie en daarna naar het sub-tabblad Beheer.
12. Blader omlaag naar de onderkant van de pagina en klik op Router herstarten.
13. Wacht 2 tot 5 minuten om de router te laten herstarten en de verbinding op te zetten.

Logboek-en verbindingsgegevens is zichtbaar in het tabblad Status onder het sub tabblad van OpenVPN.

14. Controleer uw IP-adres hier: https://www.goldenfrog.website/nl/whatismyipaddress
15. Geniet van VyprVPN op uw DD-WRT-router!

Als u vragen hebt contact op met Golden Frog Support. We zijn beschikbaar 24/7/365.