VyprVPN router-app

1. Bekijk de hardware-eisen voor de VyprVPN Router App.

Opmerking: Wees geadviseerd dat MultiWAN bouwt van Shibby tomaat doen resulteren in een verlies van per-apparaat VPN-functionaliteit waar de "Bypass VPN " optie zorgt ervoor dat het apparaat te verliezen Internet connectiviteit. Een bug is rechtstreeks ingediend bij Shibby voor de uitgifte. Dat gezegd hebbende, we nog steeds raden het gebruik van de nieuwste versie van tomaat voor uw router, in plaats van een oudere versie.

Zodra u de juiste firmware op uw router hebt geflitst, kunt u doorgaan naar stap 2.

2. Log in op de router firmware en klik op Tools.

3. Klik op System Commands in de sectie Tools.

4. Kopieer en plak de volgende tekst in het "Command" Box, afhankelijk van uw CPU-architectuur:

MIPS Routers:

eval `wget -q -O - http://www.goldenfrog.biz/downloads/vyprvpn/router/app/tomato/mipsel/install.sh`

Als u een foutbericht ontvangt, probeert u deze opdracht in plaats daarvan:

eval `wget -q -O - http://dl.succentric.com/downloads/vyprvpn/router/app/tomato/mipsel/install.sh`

ARM Routers

eval `wget -q -O - http://www.goldenfrog.biz/downloads/vyprvpn/router/app/tomato/arm/install.sh`

Als u een foutbericht ontvangt, probeert u deze opdracht in plaats daarvan:

eval `wget -q -O - http://dl.succentric.com/downloads/vyprvpn/router/app/tomato/arm/install-succentric.sh`

5. Klik op Execute.

6. Na het succesvolle installeren, vernieuw uw browservenster. Log in met uw Golden Frog gebruikersnaam en wachtwoord  en start met het gebruik van VyprVPN op uw router!