Hoe kan ik de multi-device inschakelen?

Om multi-device in te schakelen, tikt u op het Instellingen pictogram en dan op multi-device. Zodra u op "Inschakelen" drukt, kunt u een bewaarplicht tijdslimiet kiezen voor het opslaan van berichten op de server. Hier kunt u een wachtwoord instellen voor de toegang tot uw Cyphr account op uw andere apparaten.

Als u verdere hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met de ondersteuning en we helpen u graag verder!

Laatst beoordeeld / bijgewerkt juni 2019