Toegang tot uw Connection Inloggen op Android

Het verbindingslog biedt u een puur lokaal verslag van de activiteit van uw VPN-sessie. Deze informatie kan handig zijn voor geavanceerde gebruikers die gedetailleerde informatie over hun VPN-verbinding willen of wanneer u problemen wilt oplossen met de verbinding.

Om toegang te krijgen tot uw verbindingslog:

• Open de VyprVPN-app, klik op Instellingen → Rapportage en zorg datVerbindingsregistratie is ingeschakeld.
  • Veeg in het hoofdscherm naar links totdat u het scherm Verbindingslogboek bereikt