Kill Switch için Uygulama seviyesi ayarı nedir?

Uygulama seviyesini seçtiğinizde, VyprVPN'e giriş yaptığınızda ve uygulama çalışıyor olduğunda Öldürme butonu çalışacaktır. Eğer VyprVPN'e bağlı değilseniz, Öldür Butonu otomatik olarak İnternet bağlantınızı bloke edecektir. Eğer VyprVPN'den çıkış yaparsanız, Öldür Butonu çalışmayacaktır.

Kill Switch Uygulama seviyesinde varsayılan olarak ayarlıdır.

Bu makale yardımcı oldu mu?
0 kişi içerisinden 0 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü
Başka sorularınız var mı? Bir talep gönder
Bir Zendesk Hizmetidir