Uygulamaya kapattığımda bağlantım aktif kalacak mı?

Evet, uygulama ara yüzünü kapatırsanız VyprVPN bağlantınız aktif kalacaktır.  O aynı zamanda uygulamayı tekrar açtığınızda seçimlerinizi ve bağlantı durumunuzu da sürdürecektir.

Daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen destek birimine başvurun ve size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız!

Bu makale yardımcı oldu mu?
1 kişi içerisinden 1 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü
Başka sorularınız var mı? Bir talep gönder